Esențe ale clasicului...
Clasicul este modul de viaţă, stilul care nu dezamăgește narând esenţa, revigorând-o în contururi înrădăcinate în memorie, de fiecare dată imprevizibil, proaspăt şi fără precedent. Luminile INCANTI: materiale atent selecţionate şi lucrate de mâini talentate pentru a accentua eleganţa si rafinamentul spaţiilor tale, pentru a-ţi îmbogăţi alegoria.
By Redo Group
Să inspire idei incandescente este preocuparea continuă a Redo Group incepând cu anul 2000, propunând cu pasiune corpuri de iluminat.
Succesul de care ne-am bucurat in ultimii ani ne recomandă drept unul dintre principalii furnizori de soluții de iluminat de pe piață. Pe lânga marca Redo Group, grupul nostru de companii vă propune și alte mărci (Smarter, Arelux, Incanti) capabile să ofere împreună mai mult de 4.000 de articole într-o ofertă care să satisfacă fiecare tip si preferință de iluminat, atât pentru interior cât și pentru exterior. Întrucât lumina are nevoie constantă de energie pentru a iradia, eforturile noastre sunt neîntrerupte, cercetarea, dezvoltarea si analiza exigențelor pieței fiind subiectul preocupărilor noastre zilnice. Totul este in final transformat in corpuri de iluminat capabile să aprindă o lumină care pune in evidență ambientele, locurile si stilurile.