Esențe ale clasicului...
Anul 2019 încântă prin noul mod de a înţelege clasicul. Păstrăm farmecul lămpilor inteligent realizate cu materiale de calitate. Noutatea este dată de stilul propus, unul elegant, preţios, capabil să îmbine clasicul cu modernul.
By Redo Group
Să inspire idei incandescente este preocuparea continuă a Redo Group incepând cu anul 2000, propunând cu pasiune corpuri de iluminat.
Succesul de care ne-am bucurat in ultimii ani ne recomandă drept unul dintre principalii furnizori de soluții de iluminat de pe piață. Pe lânga marca Redo Group, grupul nostru de companii vă propune și alte mărci (Smarter, Arelux, Incanti) capabile să ofere împreună mai mult de 4.000 de articole într-o ofertă care să satisfacă fiecare tip si preferință de iluminat, atât pentru interior cât și pentru exterior. Întrucât lumina are nevoie constantă de energie pentru a iradia, eforturile noastre sunt neîntrerupte, cercetarea, dezvoltarea si analiza exigențelor pieței fiind subiectul preocupărilor noastre zilnice. Totul este in final transformat in corpuri de iluminat capabile să aprindă o lumină care pune in evidență ambientele, locurile si stilurile.